Dr Iggy: Bio sam srećan devedesetih, imao sam jahtu i tri automobile

Igor Todorović, poznatiji kao Dr Igi, harao je muzičkom scenom krajem prošlog vijeka. Popularni “denser” kaže da su devedesete godine za njega bilo zlatno doba jer je tada mogao da živi veoma lagodno od poštenog rada.

“Meni su najljepše godine u životu upravo te devedesete, bio sam mlad, uživao sam, dosta putovao, zaradio mnogo para i najljepše od svega je što sam ih zaradio pošteno, nikome nisam ukrao, ni oteo. Imao sam tri automobila, jahtu, gliser. U to vrijeme sam mogao po 15, 20 drugara da vodim na skijanje, radilo se jeste, ali se i uživalo”, kaže pjevač, koji je teške životne trenutke preživio upravo zbog muzike kojom se bavi više od dvije decenije.

“Družim se sa istim ljudima sa kojima sam se družio i tada, vodim isti način života i jedino što se promijenilo je to što sam izgubio oca, majku i brata. To su teški momenti iz kojih sam izašao jači upravo jer sam ostao isti onaj momak veseo duhom, ili dečkić od skoro 50 godina koji radi muziku koju voli i ne odstupa od svog stava”, iskren je Todorović.

“Iako sam mnogima bio idol, mnogo je teško to nadmašiti. Ne zato što smatram da sam neka ogromna zvijezda, već znam na koji način smo se tada bavili ovim poslom. Morali smo da obraćamo pažnju na najsitnije detalje, a danas to ne postoji. Ljudi prave muziku da bi trajala dva-tri mjeseca i ne zanima ih da ono što rade traje. Pjesme koje sam radio traju dvadeset godina i dan-danas se traže”, iskren je pjevač, čije neostvarene želje nisu povezane sa muzikom.

“Imam veliku želju da nađem djevojku koja će mi roditi nasljednika ili nasljednicu. To mi je trenutno jedini cilj u životu, a nije ni taj po svaku cijenu. Nisam mnogo zahtjevan, jedino da bude mlađa, pošto ja izgledam onako dosta, dosta mlađe i žene moje generacije su uveliko sredovječne žene”, zaključuje tvorac hitova “Oči boje duge”, “Navika”, “Nikad”, “Noćas pada kiša”…

izvor:cdm