Entoni Hopkins sa ćerkom ne razgovara 20 godina

Slavni glumac Entoni Hopkins nedavno je u jednom radijskom intervjuu govorio o odnosu sa svojom ćerkom, glumicom i pozorišnom rediteljkom Abigejl Harison, sa kojom nije razgovarao 20 godina.

Hopkins je Abigejl dobio s prvom suprugom, kolegenicom Petronelom Barker, s kojom je bio u braku od 1966. do 1972. godine. Ona mu je jedino dijete, a odbacila je očevo prezime kako bi imala karijeru po svojim uslovima.

Glumac se od Abigejline majke razveo kada je djevojčica imala četiri godine i nije bio dio ćerkinog odrastanja.

Kratko su ponovo počeli da komuniciraju 1990-ih, na snimanju filmova “Shadowlands” i “The Remains Of The Day”, ali su se ubrzo poslije toga ponovno otuđili jedno od drugog.

Hopkins, koji trenutno igra u BBC-ovoj adaptaciji tragedije “Kralj Lir” Vilijama Šekspira, kaže kako ne zna ni gdje njegova ćerka živi ni da li je u međuvremenu postao i djeda.

“Kao što se u Šekspirovoj tragediji djeci ne sviđaju očevi, ne moramo ni mi voljeti jedno drugo”, rekao je glumac.

Hopkins je progovorio i o Holivudi i rekao kako je to mjesto podmuklo i otrovno.

“Pogledajte kako ljudi uzimaju sebi za pravo sve te stvari i okružuju se samo ljudima koji će im na sve odgovoriti sa ‘da’. Ne želim da budem u blizini takvih. S tim izrazima ‘divan si’ i ljubljenjem obraza, ne mogu to da podnesem. Tako je mnogo licemjerja”, objasnio je 80-godišnji glumac, a prenosi 24sata.

Izvor:CdM