Za 24 sata čak 172 miliona pregleda: Trejler za ovaj film postao jedan od najgledanijih(video)

Najgledaniji!

Trejler za novi dio Marvelovog filma o Black Pantheru Wakanda Forever prikupio je 172 miliona pregleda u prva 24 sata postavši jedan od najboljih debija za film o superherojima, potvrdio je tačne brojke gledanosti za Variety izvor blizak Marvelu.

Gledanost teasera Wakanda Forever gotovo je udvostručio gledanost od 88 miliona pregleda, koliko je originalni teaser za prvi dio Black Panthera prikupio 2017. godine.

Prikupivši 172 miliona pregleda u prva 24 sata, Black Panther: Wakanda Forever postao je jedan od najgledanijih trailera za samostalni Marvelov film nakon naslova kao što su Spider-Man: No Way Home (355,5 miliiona pregleda) i Thor: Ljubav i grom (209 miliiona pregleda).

Četiri trailera za Osvetnike takođe su privukla veći broj pregleda: Avengers: Endgame teaser imao je 289 miliiona pregleda, Avengers: Endgame finalni trailer 268 miliiona, Avengers: Infinity War 230 miliiona i posljednji trailer za istoimeni film 179 miliiona.

Velike brojke uprkos nepoželjnom terminu

Treba napomenuti da je, za razliku od mnogih spomenutih Marvelovih filmova, teaser za Black Panther: Wakanda Forever lansiran u subotu veče oko 21 sat.

To baš i nije najpoželjniji termin za debi trailera, jer većina trailera izlazi radnim danom ujutro i iskorištava faktor ponovnog gledanja.

Trailer prikazuje naciju Wakande koja ide u rat protiv vojske Atlantiđana, predvođene strašnim Namorom.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković