Bebi Dol odgovorila na priče da živi u siromaštvu

Draganu (Danicu) Šarić, poznatiju kao Bebi Dol, štampa nerijetko predstavlja kao umjetnicu koja živi na rubu egzistencije. Iako je vrijeme njene velike popularnosti prošlo, Bebi tvrdi da nije “bez dinara” te da se za život odnosno novac, snalazi i dalje.

“Zdravlje i mir su najbitniji. Želim samo da imam miran i lijep život bez tenzije i trzavica. Nikome ne želim zlo. A što se tiče novca, on dođe i prođe. Nekada sam ga imala više, ali meni je potrebno malo i dok sam zdrava, Bogu hvala uvijek ću zaraditi dinar da imam za osnovno”, kazala je umjetnica za koju su beogradski portali i listovi navodili da radi kao DJ i zarađuje pedeset eura za veče.

“O ciframa u tom smislu je neprimjereno pričati, a i neumjesno. Nikog ne pitam koliko zarađuje, tako da ne dopuštam ni da neko zaviruje u moj novčanik. Muzičari su prepušteni sami sebi u ovoj eri internet revolucije. Na tržištu nemamo podršku. Sudbina nam je takva. Umiremo sami i prepušteni svojim mislima u četiri zida bez interesovanja šire javnosti. A u klubovima uživam da kao neko ko stoji iza miksete vidim ljude koji igraju zaboravljajući na svakodnene muke”, objasnila je Bebi.

Nerijetko se mogu čuti osude na njen račun jer je više puta bila učesnica rijaliti šou programa što joj, kao umjetnici, ne priliči. Bebi kaže da su rijalitiji način da zaradi novac.

“Životinje su bolje od nekih ljudi. Nisam išla na ekskurzije sa djecom i željela sam da probam rijalitije koje sam tako shvatala. Uvijek mislim da neću više, ali poznanstvo sa produkcijom Pinka, odnosno sa Željkom Mitrovićem me uvijek demantuje. Zaradim ja tu neku lovu, čak se i cjenjkam, pitajući može li to malo više. Izlaze mi u susret i onda ja krenem u tu avanturu”, iskrena je poznata Beograđanka.

Vlasnica hitova “Kad ljubav odlazi”, “Hajde da pričamo o…”, “Mustafa”, želi da bude dobar primjer novim generacijama.

“Kao javna ličnost koju već 25 godina poznaju i prepoznaju ljudi, imam odgovornost i svijest o tome da sam pod lupom. Ne bih voljela da bilo kojoj djeci budem loš primjer i da činim stvari koje su neprimjerene. Tako ulicu uvijek prelazim na pješačkom prelazu, kao na primjer što ne čačkam nos i ne pljujem po ulici. Držim se maksime da činim dobre stvari i da će mi se tako i vraćati. Možda ne odmah, ali na širem planu sigurno hoće”, tvrdi Bebi.

Poznata je i po neobičnom modnom stilu, ali kaže da joj moda nije važna kada nije na sceni.

“Na sceni sam ekscentrična, što kažu vamp, a privatno izgledam ofucano, u farmerkama, majici koja izgleda kao da nemam šta da obučem. Volim da nosim i kačketiće. U ovom periodu života želim da odmaram na livadi ispod smokve i da pišem dnevnik sjećanja. Da li mi za to treba specijalna garderoba”, navela je Bebi.

izvor:cdm