Kaja Ostojić ulogu pretučene žene gradila na osnovu ličnog iskustva

Katarina Kaja Ostojić u novoj sezoni serije “Urgentni centar” igra ženu koju je brutalno pretukao muž.

“Bila sam u Beogradu kada me je pozvao jedan od organizatora snimanja i pitao da li mogu sjutradan da se pojavim na setu. Iako je bilo danas za sjutra, odmah sam pristala. Tumačim ženu koja je pretrpjela fizičko nasilje od strane supruga, što je trenutno vrlo aktuelna tema i pretpostavljam da je zato i osmišljen takav lik”,  kaže Kaja.

Pjevačica kaže da je zadovoljna kako je na kraju sve ispalo i da je po njenom mišljenju i ekipa koja radi na seriji zadovoljna kako se ona snašla.

U kreiranju uloge žrtve nasilja, Kaja je nažalost ugradila i lično iskustvo.

“Ne znam da li je to zbog našeg mentaliteta ili je nešto drugo po srijedi, uglavnom mnogo je muškaraca koji tuku svoje partnerke. Na to se mora obratiti veća pažnja, a kazne za takva krivična djela treba pooštriti maksimalno. Ja bih nasilnike strpala u zatvor po prvoj prijavi, bez mogućnosti da se brane sa slobode, pa da vidimo da li će ikada više dići ruku na ženu”, oštra je pop-folk zvijezda.

Pored izleta u glumačke vode, Kaja će se baviti modom. Kako prenosi Hit, ona je u prvu kolekciju uložila 20 hiljada eura.

“Kaja je dugo želela da napravi svoj brend “Nude is ok” i zato, sad kad joj se konačno ostvario san, nije žalila ni centa. Uložila je oko 20.000 eura da bi startovala kako treba. Mnogo novca je utrošila na materijale od kojih će se raditi njena linija, šnajderke, kao i za kampanju i promociju njenih proizvoda”, navodi izvor blizak pjevačici.

Žena svjetski popularnog di-džeja Džuniora Džeka uključena je u sve procese kada je u pitanju njen privatni biznis:

“Ona je išla u Grčku po materijale, svaki korak je ispratila. Šivenje haljina je nadgledala, svakodnevno je i sastančila sa raznim klijentima. Vrlo predano je ušla u posao”.

izvor:cdm