Soraja u Turskoj snima film, Bali beg je želi za partnerku

Soraja Vučelić će uskoro u Turskoj početi da snima film sa Džengizom Čerkešom, jednim od najopasnijih i najpoznatijih Turaka, a kako prense beogradski portali, smiješi joj se saradnja sa Burakom Ozdživitom koji se proslavio ulogom čuvenog Bali-Bega u seriji “Sulejman Veličanstveni”.

On se navodno raspitivao o njoj kod svojih saradnika i producenata, a potom je poželio da u nekom od sljedećih projekata gde će on igrati i ona bude uključena

“Producenti koji rade na ovom projektu u kojem će se Soraja pokazati kao glumica trenuto rade i sa Burakom. Ona u Turskoj gotovo svakog dana ima sastanke sa producentima, jer su u toku krajnji dogovori oko scenarija, pošto snimanje počinje krajem juna”, piše VIP Alo.

Burak je došao na sastanak, ali su se Soraja i on samo susreli u prolazu i prošli jedno pored dugog. Glumac nije mogao da sakrije iznenađenje što je vidi, a potom je rekao kako bi mu baš takva partnerka dobro došla u nekom filmu.

Soraji su prenijeli Burakove želje, a ona kaže da je njoj to “baš simpatično”.

“Producent se šalio s mnom da ću ipak ostati duže u Turskoj nego što smo planirali, jer se Burak raspitivao o meni. Rekao je da bi volio da mu budem partnerka u seriji ili filmu”, rekla je Vučelićeva.

Soraja je već dospjela u sve turske medije, kada je “pukla” vijest da je Džengiz Čerkeš zbog nje raskinuo vjeridbu sa glumicom Otilijom Brumom.

izvor:cdm