Lepa Brena: Pjevaću dokle god budem imala energije

Lepa Brena je prije par mjeseci izdala album “Zar je važno dal’ se pjeva ili peva” sa kojega su se već neke pjesme izdvojile kao hitovi. Nedavno se vratila sa turneje po Kanadi i SAD, a u pripremama je za vjenčanje svog pastorka Filipa Živojinovića i pjevačice Aleksandre Prijović. Nakon toga, Brena se ponovo vraća koncertnim aktivnostima i obećava da nema namjeru da stane.

“Davanje publici je povratan proces. Umjetnici su ljudi koji što se više daju, bolje se osjećaju. Mi nismo počeli da radimo u fabrici ili firmi pa da posao završavamo u pet po podne i jedva čekamo da napunimo dovoljan broj godina za penziju. Kad vas publika nagradi toplim pogledima, aplauzima, ovacijama, bez obzira na to koliko ste umorni, od te sreće i te ljubavi ne možete da zaspite do ranih jutarnijih časova. Dokle god bude postojala ta energija između mene i publike i dokle god budem imala snage da pjevam i iznosim svoju emociju na pravi način, dotle ću nastupati i baviti se ovim poslom. Već odavno ne moram da radim, ali ponavljam da moja profesija nije od onih kod kojih se jedva čeka penzija, već je to nešto što nadahnjuje ljude, daje ljubav, strast i energiju. Dok to bude postojalo, ja ću trajati i živjeti”, kazala je Brena, i otkrila kako već godinama održava vitak stas.

“Mislim da sam na dijeti od svoje 21. godine, kad sam skinula 20 kilograma. Poslije toga prva trudnoća – kilogrami, druga trudnoća – opet kilogrami, i prosto sam navikla da živim u jednom ritmu, kontrolišem se kad je riječ o hrani i piću i ostalim porocima. Mnogo mi je lakše i jednostavnije tako, bistrija mi je glava, a što sam starija, shvatam da sve više ličim na svog oca koji je, kad sam željela da ruča ili večera s nama, govorio da je sit i da mu je bolje kad je gladan nego kad se prejede”, otkrila je pjevačica.

izvor:cdm