Zbog jednog tvita ukinuta serija Rozen

Slavna američka komičarka Rozen Bar zbog sramnog rasističkog ispada na Tviteru ostala je bez serije kojom je proslavljena, dobila je otkaz i u vlastitoj agenciji za traženje talenata, a medijski gigant Viakom otkazao joj je saradnju.

Bar, fanatična republikanka i simpatizer Donalda Trampa, napisala je da je Obamina savjetnica Valeri Džaret proizvod Muslimanskog bratstva i Planete majmuna.

Na njen rasistički ispad odmah je reagovala TV mreža ABC jedinim mogućim potezom – otkazivanjem serije, prenose američki mediji.

Komičarka se, vidjevši kakvu je glupost napravila, izvinila i obećala da se ‘skida’ s Tvitera.

Ispunila je obećanje, isključila se samo na sat-dva. Potom se ponovo ‘zakačila’ na popularnu društvenu mrežu i ostavila niz histeričnih poruka u kojima se opravdavala i izvinjavala.

“Ljudi, nemojte me žaliti! Jedino što mogu je da se izvinim stotinama ljudi, talentovanim glumcima i autorima koji su ostali bez posla zbog mog glupog tvita”, napisala je Bar koja se izvinila i Valeri Džaret.

“Želim da ti se lično izvinim. Žao mi je što sam te povrijedila i nadam se da ćeš prihvatiti moje izvinjenje. Cijeli život se borim protiv rasizma”, napisala je Bar.

“Duboko žalim zbog komentara kojeg sam napisala na Tviteru. Želim se izviniti Valeri Džaret, cijelom društvu s ABC i ekipi koja je radili na seriji ‘Rozen’. Stvarno mi je žao zbog neukusne šale koja ne predstavlja ono za što se borim i što predstavljam”.

“Obožavam sve ljude i stvarno mi je žao. Danas su moje riječi uzrokovale talas otkaza vrlo vrijednih ljudi. Izvinjavam se i publici koju sam zabavljala decenijama. Stvarno mi je žao od srca i molim vas za oproštaj”, napisala je Rozen.

izvor:cdm