Zbog ovoga je Kejt Midloton postala omiljena - Svi pričaju o njenom nježnom postupku(video)

Kejt Midlton su zbog njega prozvali "princezom djece".

Princ Vilijam i Kejt Midlton su nedavno obišli Vels, a između ostalog su posetili i stanicu čamaca za spasavanje. Tamo su pričali sa posadom i volonterima, međutim, jednom četvorogodišnjem dječaku pošlo je za rukom da ukrade svu njihovu pažnju.

Naime, u momentu kada je Čarls preuzeo krunu, njegovu dotadašnju titulu je preuzeo prestolonasljednik princ Vilijam, te su iz tog tazloga i posJetili ovo mJesto u kojem ih je sačekao veliki broj susreta. To je ujedno bilo i prvo putovanje para nakon smrti kraljice Elizabete II.

Naime, Kejt Midlton, sada princeza od Velsa obožava djecu, a nije mogla da odoli ni preslatkom dječaku. Ovaj četvorogodišnjak joj je poklonio buket cvijeća, a njegova sreća što je vidi je oborila sve sa nogu. Kejt je čučnula i pozdravila se sa djetetom, a potom im se pridružio i princ Vilijam.

A ovaj video je postao virtuelan na društvenim mrežama, komentari oduševljenih ljudi su se samo nizali.

Svi su primijetili mališanovu radost dok priča sa Kejt, pa su konstatovali kako je ona, zapravo, princeza djece.

Inače, Kejtina prva službena kraljevska dužnost je bila baš na tom istom mjestu 2011. godine, samo dva mjeseca prije udaje za prestolonasljednika, sa kojim godinama uživa u skladnom braku.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković