"Muškarac mora da žari, nisam žena za kavez" - Milica Pavlović otkrila kakvog partnera traži

Prizivam da se zaljubim. Zaljubljena sam u svoj posao i nove pjesme. Rekli su mi da je nemoguće da stignem da izbacim novi album poslije samo godinu dana od "Posesivne", rekla je Milica.

Milici Pavlović baš ne ide u ljubavi, ali ono što je sigurno jeste da ne gubi nadu i da vjeruje da je pravi neće zaobići.

"Prizivam da se zaljubim. Zaljubljena sam u svoj posao i nove pjesme. Rekli su mi da je nemoguće da stignem da izbacim novi album poslije samo godinu dana od "Posesivne", rekla je Milica, tvrdeći da ne veruje u "nemoguće".

Mnoge njene kolege svu energiju usmjeravaju ka karijeri, a ljubavni život ostavljaju po strani zbog nedostatka vremena.

"Ja nikada nisam bila udavača, to je poenta. Kada sam imala 17 godina željela sam da se udam sa 22, u stvari nisam imala pojma o životu. Ako budem sa nekim "za stalno", taj neko mene mora bar upola da loži kao što me loži ovaj posao. Muškarac moja da me pali i žari da bi uopšte mogao da bude u mom sistemu. Mene loži mozak. Volim inteligentne i pametne ljude i morao bi da razumije ovaj tempo mog posla, što jeste zaista teško. Morao bi da zna kada da smiri lavicu, da je pusti i da ne želi da ta lavica bude u kavezu. Ja nisam žena za kavez", priznala je pjevačica, pa otkrila šta joj je do sada falilo u vezama iza nje:

"Sa nekima nije bilo moguće u tom momentu, nekada sam ja ta koja odleti iz priče da bi se posvetila poslu, ali svaka priča se zavržila na lijep način i u korektnim odnosima sam sa svima. Svako od njih ima samo lijepe reči za mene, uvijek me pozdravljaju njihove mame i tako to", kaže pjevačica i otkriva da je u posljednje vrijeme više privlače mlađi momci.

"Ja ni ne povjerujem kada mi kažu koje su godište, jer su to pametni mlađi ljudi, pa nikada ne bih rekla da su mlađi", kazala je Milica i otkrila da nikada nije upoznala porodicu sa svojim partnerima, jer je imala dogovor sa njima da upoznaju samo pravog.

Inače, Milica je trenutno zaokupirana priremama za prvi solistički koncert koji će biti organizovan u februaru naredne godine. Kako je navela, ovaj njen uspjeh predvidjela je još prije osam godina Marija Šerifović kada joj je tvrdila da vjeruje u njen potencijal.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković