Senidah o nepoznatim detaljima iz života: "UDALA sam se, ALI..."

Da ima "mišiće" dokazala je muzikom, stavom i modnim stilom, ali da je pravi emotivac otkrila je iskreno pričajući o ljubavi, sudbonosnom "da", kao i o trenucima kada nije na sceni.

Stasom, glasom i harizmom, ova žena gotovo nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Upravo je ona zaslužna za muzički ukus koji je pokrenula hitom "Slađana" 2018. godine.

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, posljednjih godina je stvorila karijeru o kojoj mnogi samo mogu da maštaju. Njenoj pojavi nije mogao da odoli čak ni veliki Dino Merlin, koji je sa njom čak i snimio duet "Dođi".

Proslavila se pjesmom "Slađana", a potom je nastavila da ređa hitove - "Mišići", "Replay", "100 odsto", "Behute", "Samo uživaj", "Ko je", "Balkanka" i drugi.

Pjevačica je nedavno objavila novi album pod nazivom "Dva prsta", koji je vrlo brzo osvojio srca publike. Međutim, Senidah nikada nije pretjerano govorila o svom privatnom životu.

Prlikom promovisanja novog albuma, na pitanje novinara da li je zaljubljena, pjevačica je kratko odgovorila "uvijek", dok je na pitanje - šta je najluđe što je učinila zbog ljubavi, Senidah u svom stilu odgovorila:

"Udala sam se, ali za sebe. Baš je to tema mog novog spota i pjesme "Dva prsta", rekla je za story.hr.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković