Rade Šerbedžija: Snimiću album od mojih autorskih pjesmama(video)

Od kada se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, pjevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em ne prestaje da niže uspjehe.

Ona je sada ukrstila glas sa popularnim reperom rastom, a mnogi kažu da je ovaj duet nevjerovatan spoj.

Pjesma nosi naziv „Bandit“. A, pjevačica nam je otkrila kako je došlo do same saradnje sa reperom koji u poslednje vreme ređa samo hitove.

–  Do saradnje je došlo preko mog producenta Sharana kojem je Rasta ponudio pjesmu, i rekao da baš mene vidi u njoj. Na pjesmi se dugo radilo i polemisalo oko truba koje prate baš Rastin dio. Tekst i muziku je radio Rasta, tako da cijela priča već obećava – priča Tijana i dodaje:

–  Spot je kao i uvijek ideja mog producenta Sharana, a mislim da je cio moj tim uradio super posao. I nadam se da će i „Bandit“ doći do srca publike. Uskoro vas očekuje i „Soba za plakanje“ u kojoj će se naći desetak pjesama koje su zasigurno evergrin hitovi, samo u drugačijim aranžmanima. A samo vam mogu reći da će se naći i neke pjesme koje u originalu nisu snimnjene uz harmoniku, koju u projektu svira Borko Radivojević. Do tada slušajte bandita!

U nastavku teksta pogledajte spot za novu pesmu Žene od sultana:

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković