Na Netfliks stiže serija čije epizode neće morati da se gledaju redom da bi imale smisla(video)

Netfliksova nova serija “Kaleidoscope” (ranije nazvana “Jigsaw”) donosi novo iskustvo gledanja jer će njene epizode moći da se gledaju bilo kojim redosljedom.

Serija o pljački banke koja će na Netfliksu biti dostupna prvog dana 2023. godine nudi nelinearnu strukturu epizoda, što znači da svako može da odabere redosled koji njemu odgovara.

Netfliks je predstavio trejler u kojem glumci i ekipa serije govore o “Kaleidoscopeu” kao slagalici.

Međutim, detalji o tome kako se epizode odigravaju se i dalje čuvaju u tajnosti.

Budući da serija neće slijediti tradicionalni redosled epizoda, vjerovatno je da će svaki dio priče biti dovoljno samostalan da ne bi bio zbunjujuć u bilo kom redu gledanja.

Dalje se navodi da će “Kaleidoscope” biti poput zbirke od osam filmova koji će biti povezani zajedničkom pričom.

Seriju je kreirao Erik Garsija, a razvio izvršni producent Rasel Fajn. Glumačku postavu predvodi Đankarlo Esposito, zajedno sa Paz Vegom, Tati Gabrijel, Piterom Markom Kendalom, Rozalin Elbej, Džai Kortni i drugima.

“Mogućnost da se krećete i posmatrate različitim redosledom daje vam drugačiji pogled na likove. Postoje pitanja koja će biti postavljena u jednoj epizodi, a odgovorena u drugoj. Isto tako, u epizodi koju gledate biće odgovori za koje ni ne znate da su odgovori na nešto dok ne vidite pitanje kada pogledate drugu epizodu”, pojasnio je Garsija.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković