Slavna glumica ubijeđena da je rođena da bude ženska verzija Džejmsa Bonda - "To je neostvarena ljubav"

Holivudska zvijezda Ketrin Zita-Džons, u intervjuu za britanski Telegraf je otkrila da je očajnički željela da igra žensku verziju Džejmsa Bonda.

Ova želja za portretisanjem agenta 007 je za nju toliko velika da ulogu naziva „neostvarenom ljubavlju“.

Ketrin Zita-Džons, inače rođena Velšanka, otkriva da bi čak i poslije svih ovih godina, sigurno iskoristila priliku da se na velikom platnu pojavi kao najpoznatiji špijun.

"Imala sam kvalitete da budem žena Bond. Godina sam bila materijal za Bonda. Zapravo, sanjala sam da budem špijunka kada sam bila klinka – ako ne uspijem kao glumica“, dodala je poznata glumica.

Čak i kao odrasla i ostvarena glumica nadala se da će spojiti oba ova profesionalna sna u jedan. Ali nažalost, Zita-Džons nikada nije imala priliku da se uklopi u tradicionalno mušku ulogu Bonda. Kada je sazrela kao glumica, još uvijek je bilo prerano da žena preuzme tu ulogu, a da obožavaoci ove franšize, kritičari i ljubitelji vratolomnih akcionih scena to prihvate.

Tako da je prilika propuštena. Barem tako misli glumica.

Takođe, „Eon prodakšns“ (Eon Productions), studio koji je odgovoran za filmske priče agenta 007, otkrio je da imaju prilično stroge zahtjeve u pogledu budućeg tumača Bonada, Džejmsa Bonda. I ti standardi, nažalost ponovo ne idu u prilog Ziti-Džons.

Majkl Džej Vilson i producentkinja Barbara Brokoli, otkrili su da će godine glumca koji će igrati Bonda biti presudne. Vilson je naglasio da: "Imajte u vidu, Bond je već veteran i ima dosta iskustva, već je prošao kroz brojne ratove, da tako kažemo“.

Pošto Ketrin Zita-Džons danas ima 53 godine, izgleda da je propustila brod, ali pošto je trenutno prilično zauzeta, nije joj naročito bitno.

Netfliks je upravo izbacio seriju Tima Bartona, Porodica Adams, u kojoj glumi legendarnu i šik majku, Mortišu Adams.

Ali, iako ima pune ruke posla, glumica je spremna da ukoliko poziv da igra Bonda stigne, da ga objeručke prihvati.

"Oh, to bi bilo apsolutno da“, u šali je napomenula. "To se ne dovodi u pitanje“.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković