Nataša Bekvalac ima novogodišnju želju: "Boga molim da više nikad nemam ni dečka ni muža"

Pjevačica Nataša Bekvalac otkrila svoje novogodišnje želje.

Nataša Bekvalac važi za jednu od najduhovitijih pjevačica, ali za razliku od svojih kolega, lijepa Nata se najčešće šali na svoj račun. Ovih dana, Bekvalčeva sumira utiske godine na izmaku, a kako je priznala, jedina želja joj je da se više nikada ne zaljubi.

"Nedavno sam se šalila sa svojim prijateljima i sklopila sam ruke, kleknula na koljena, i kao luda žena, izgovorila: Bože, molim te da više nikada nemam ni dečka ni muža",  rekla je kroz smijeh pjevačica i dodala da će ostaviti iza sebe sve ružno što se dogodilo u godini na izmaku.

"Iza sebe ostavljam prošlost, ali ja imam sreću da su moja sjećanja dosta kratka. Nemam puno toga da izbrišem iz svog života, a naučila sam i da se zaštitim od stresa tako što brzo zaboravljam ružne stvari",  rekla je pjevačica i otkrila da sebi odavno nije dozvolila da je preplave negativne emocije.

"Ne mogu da imam loš dan, jedino što može da mi se desi jeste loš trenutak. Kada pogledam unazad 15 godina, moj život je bio prepun izazova, ali ušla sam u formu i te stresove prevazilazim na brz način. Dugo i mukotrpno radim na sebi, praktikujem jogu, rijetki i uvijek vršljam po svojoj duši. Rijetko šta može danas da me ošteti, a prije nekoliko dana doživjela sam najteži momenat otrežnjenja, koji je ujedno bio i najljepši trenutak. Da to nisam osjetila, ne bih vjerovala da je to moguće",  kaže pjevačica.

Da je majčinstvo nešto na šta je najponosnija, Nataša često ističe, ali u svom stilu često se našali i na temu odnosa između njenih ćerki.

"Hana i Katja me podsjećaju na odnos koji imam sa svojim sestrama, sa tom razlikom što se njih dvije svađaju mnogo više od nas. Nekada Hani ne umijem da objasnim da ona ima 16 godina, a Katja četiri i po jer se svađaju kao da su vršnjakinje",  rekla je pjevačica na kraju razgovora .

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković