Nakon filma, stiže i serija o legendarnom pjevaču - Na ovim destinacijama će se snimati kadrovi(video)

Nakon filma koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, stiže i serija o legendarnom pjevaču Tomi Zdravkoviću.

Snimanje serije "Toma" o životu i djelu poznatog pjevača narodne muzike Tome Zdravkovića počelo je ove sedmice, a glavnu ulogu, kao i u filmu, tumači će Milan Marić, dok će ulogu Silvane Armenulić tumačiti Tamara Dragičević. Inače, serija će imati 10 epizoda a neke scene snimat će se i u Sarajevu.

Reditelj Dragan Bjelogrlić objavio je na Instagram profilu nekoliko fotografija sa snimanja i poručio: "Toma/serija... još malo".

Glumac Petar Benčina, koji je ostvario zapaženu ulogu u filmu "Toma" – doktora Alekse Hadžipopovića, podijelio je sa pratiocima na prve kadrove serije. U pitanju su scene koje nastaju u VMA, a kojima učestvuje i Milan Marić, koji igra Tomu Zdravkovića.

Scenario za ovaj projekat potpisuju Dragan Bjelogrlić i Nikola Pejaković. Bjelogrlić će se naći i u ulozi producenta, zajedno sa Željkom Joksimovićem.

Pored Milana Marića i Tamare Dragičević, u projektu će učestvovati i: Petar Benčina, Mirjana Karanović, Andrija Kuzmanović, Slobodan Boda Ninković, Srđan Žika Todorović, Marko Janketić, Ivan Zekić, kao i mnogi drugi.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković