Konstrakta progovorila o popularnosti - "Postoje ljudi kojima puno pažnje ne prija"

Za Konstraktu sada znaju svi.

MAC nagrade sinoć su okupile brojne poznate ličnosti domaće i regionalne javne scene. Među njima našla se i pjevačica koja je izazvala veliku pažnju javnosti tokom 2022. godine.

Iako je Ana Đurić Konstrakta već dugo dio muzičke scene, pojavljivanjem na "Pesmi za Evroviziju" kada je izabrana za srpskog predstavnika na "Evroviziji", dovelo je do toga da je primjete i oni koji je do tada nisu znali.

Konstrakta se sinoć pojavila u dobro poznatom izdanju i izvela čuvenu numeru "In corpore sano", a progovorila je o velikoj popularnosti koja je došla sa njenim pojavljivanjem na velikom takmičnjenu, "Evroviziji".

"Imaš ljude kojima puno pažnje ne prija, možda sam ja baš ta. Ne pojavljujem se često u emisijama, ako se vrtimo oko istih pitanja i istih događaja, nema potrebe da se ponavljamo. Ako bude nešto novo, nešto divlje, ja ću se pojaviti. Iz moje perspektive rekla sam šta sam imala da kažem",  rekla je Konstarkta .Pjevačica je istakla da se vozi gradskim prevozom, kao i ranije, a kontrolori joj uredno traže kartu:

"Kontrolori mi traže karte, oni rade svoj posao. Konstrakta plaća kartu",  rekla je ona za pomenute medije.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković