Sanja Vučić nikad iskrenije: Bila sam ekstremno iritantna, lupila bih sebi šamar zbog toga

Burna je godina iza Sanje Vučić.

Fenomenalna pjevačica napustila je grupu Hurricane i počela solo karijeru, a prvi singl-spot “Omađijan” preko noći je stekao status hita.

Pjevačica je potom uplovila u ljubavnu avanturu, prvu nakon nekoliko godina, a na kraju je i drastično promijenila imidž – dugu crnu kosu prefarbala je u modernu crvenu nijansu.

Gostujući u emisiji na Kurir televiziji, Vučić je iskreno govorila o mnogim promjenama koje su se desile, a bila je veoma oštra prema sebi kada je trebalo uporediti nekadašnju Sanju sa onom aktuelnom.

“Odrasla sam malo i smirila sam tu neku ekskluzivnu energiju koja je bila tada, eto, u zenitu i jeku. Znam da sam i sada nekim ljudima iritantna, ali tada sam bila ekstremno iritantna. Sada kada gledam snimke nekih intervjua, ja bih sebi takav šamar lupila. Gestikulacija i to isijavanje energije, koja iz ove perspektive djeluje kao da je fejk, odnosno prenaglašeno… Ali, to sam stvarno bila ja. Sada sam stvarno gospođetina, super mi je, baš sam odlično. Tako ću za pet godina opet sebi htjeti da lupim šamar”, s osmijehom je kazala pjevačica.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković