Odbačena od porodice jer je promijenila pol

Nekad Brus Džener, danas Kejtlin Džener, roditelj je desetoro dece, njih šestoro je biološko, a u braku s Kris Džener, zvijezdom rijalitija “Keeping Up With The Kardashians” bivši olimpijac prigrlio je i njenih četvoro, prenosi dnevnik.hr.

U aprilu 2015. godine Brus je promijenio pol i postao žena, a tri godine kasnije progovorio je o životu koji vodi poslije svega. Kako kaže, danas većinu vremena provodi sama u svojoj kući.

“Imam puno djece, ali zbog očiglednih okolnosti održavanje bliskih odnosa s njima vrlo je teško. Svi imaju svoje živote i nastavili su da ih vode bez brige o meni. Svi smo mi ljudska bića koja su kratko na ovoj planeti. Dođemo, odemo, a na kraju svega samo se nadamo da će naša porodica biti prisutna”, priča Kejtlin.

U najnovijem intervjuu za Broadly Kejtlin je priznala da je promjenu pola planirala da učini još s 39 godina, ali nije imala hrabrosti da se upusti u to. U braku je bila čak tri puta, a tek se posljednjih godina odlučila da uradi ono o čemu je, kako kaže, oduvijek sanjala.

Njena posljednja žena, Kris, majka slavnih Kardašijanki, danas tvrdi da nije imala pojma šta se događa u glavi njenog tadašnjeg supruga.

izvor:cdm