Britni Spirs uskoro objavljuje memoare

Slavna pjevačica Britni Spirs radi na posljednjim pripremama svoje biografije, a kritičari već sada prognoziraju da će knjiga o njenom životu postati bestseler.

Kako prenose strani mediji, memoari ove pop zvijezde biće objavljeni u drugoj polovini godine, a izdavači su knjigu opisali kao inspirativan i revolucionarni bestseler.

"Britnina knjiga je priča o trijumfu. Pokrivaće njene najosjetljivije trenutke, njeno djetinjstvo i to što je bila djevojčica s velikim snovima, njen prekid s Džastinom Timberlejkom, trenutak kad je obrijala glavu te njenu bitku s porodicom oko svog starateljstva", rekao je jedan od izvora bliskih pjevačici.

Navedeno je da je to ujedno i priča o preživljavanju, izlasku iz konzervativnog društva i pronalaženja mira i sreće sa suprugom Semom Ešgarijem.

Poznato je i da je Spirsova radila sa Semom Lanskijem, hvaljenim piscem i novinarom koji je pisao za "The Atlantic", "New York Magazine", "Time" i profilirao zvijezde uključujući Madonu, Nikki Minaž i Adel.

Takođe, medij "Page Six" je otkrio da je Spirsova sklopila značajan ugovor o knjizi vrijedan 15 miliona dolara (oko 26 miliona konvertibilnih maraka) koji su sklopili Creative Artists Agency i njen advokat Metju Rosengart.

 

Izvor i foto:Nezavisne novine

Tekst objavila:Jasminka Mulić