Milica Pavlović: Morala sam da se zadužujem da bih izgledala svjetski

O Milici Pavlović su, u nekoliko navrata, pisali brojni svjetski mediji, što zgodna pjevačica može da zahvali, osim atraktivnom izgledu, i tome što njene fotografije, nastupi i spotovi izgledaju svjetski.

Međutim, ona priznaje da nije oduvijek bilo tako, te da je na početku karijere, morala da se odriče mnogo toga da bi bila zapažena.

“Kada je trebalo da radim prvi spot za pesmu “Pakleni plan”, morala sam da zovem bliske ljude da im tražim pozajmicu. Za mene je snimanje spota bilo ogroman izdatak, a pošto sam bila tek na početku karijere, nisam mogla finansijski sve da ispratim”, rekla je Milica za Alo i dodala da joj čak ni uspjeh nakon takmičenja nije donosio dovoljnu količinu novca za ono što je željela da sprovede u djelo.

“Već u toku takmičenja Zvezde Granda, vlasnici klubova su me tražili, a i zvali su me mnogi da nastupam na privatnim proslavama. Imala sam nevjerovatnu sreću da radim i bez snimljene pjesme, jer su se ljudi vezali za mene i još neke moje kolege. Svake subote bili smo na malim ekranima, narod nas je svojatao, doživljavao sav naš trud, rad, osjećao svaku emociju… Kada pogledam unazad, imala sam jaku početnu cijenu nastupa, ali opet mi to nije pomoglo kada je trebalo da snimim spot”, bila je iskrena Pavlovićeva.

“Moja dobra drugarica, koja se brinula o mom stajlingu tokom takmičenja, stilizovala me je i za prvi spot koji sam snimila. Onda sam poželjela da imam i svjetsku scensku premijeru te pjesme, a to je opet koštalo, pa sam morala ponovo da se zadužim. Međutim, moji prijatelji znaju da sam veoma odgovorna osoba i da dok ne vratim ono što sam pozajmila – nisam živa”, navela je Milica.

izvor:cdm