Ekstra Nena otkrila tajnu dobrog izgleda: Ja sam žena bez godina

Pjevačica Snežana Berić poznatija kao Extra Nena već godinama važi za jednu od najljepših pjevačica sa naše javne scene.

Iako se posljednjih nekoliko godina povukla sa scene, svi dobro pamte njene nastupe i koncetre, a i danas se komentariše njen nastup na Evroviziji.

Ona je pred našim kamerama otkrila kako sada gleda na učešće u poluplarnom takmičenju i koliko se Evrovizija promijenila od godine kada se ona takmičila do danas.

"U to vrijeme i svuda u svijetu se gledalo ko dobro pjeva i ko je u zenitu, pa će takav da predstavlja svoju zemlju. Sada je Evrosong postao šou, kao više plesa, garderobe, više ludosti, nekih drugih stvari i kao to je super. Međutim, muzika uvijek ostaje za sva vremena i lijepi glasovi, ja mislim da su čak sve pobjedničke pjesme nosile tu etiketu, to je jedini recept da nešto ostane evergrin", počela je ona za Grand.

Mnogi komentarišu da se Nena nije promijenila od te 1992. godine kada je učestvivala na Evroviziji. Kada je u pitanju njen fizički izgled svi kažu da još uvijek izgleda kao djevojčica, a ona ima samo jedan recept za mladalački izgled.

"Možda zvuči malo dosadno kada si uvijek ista, ali sam ja zahvalna Bogu što me je sačuvao. Mogu da kažem da nisam urnisala sebe, nisam onaj tip koji pije, puši, ne izlazim noću, ne radim ništa što bi moglo da naškodi meni. Nekada samo malo više jedem ili se ulijeniim pa ne vježbam, samo pokušavam da sačuvam ono što sam dobila od prirode", kaže ona i dodaje:

"Jako je deplasirano u svijetu i svuda je aut pričati o godinama, to samo u našoj primitivnoj zemlji kažu ljudi „Jao što si ti za svoje godine“. Valjda naša djela govore, a ne naše godine, lijepo je da ti neko kaže da lijepo izgledaš. Najbitnije je zaista da sa svakom godinom dobiješ nešto, ali ostviš ono što si imao. Ja sam žena bez godina, jer ne priznajem godine, nego djela".

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković