Mnogima omiljena glumica, vraća se kao samanta - Poznata glumica ponovo dio čuvene ekipe

I tek tako...ona je ponovo tu!

Izgleda da je kosmos odlučio da usliši želje armije fanova kultne serije ''Seks i grad'', jer se Samanta Džouns pridružuje svojim prijateljicama u nastavku serije ''And just like that...'', saznaje ekskluzivno InStyle.

Kako je Variety izvjestio, Kim Katral (66) je snimila kameo za finale druge sezone, koja će biti emitovana u avgustu. Ova serija je logičan nastavak života četiri prijateljice koje traže ljubav i svoje identitete u NJujorku. Nekada ''Seks i grad'' a sada ''I tek tako...'' prati živote Keri, Samante, Šarlot i Mirande, u poznijim godinama, kao i onoga šta dolazi nakon čuvenog- '' i živeli su srećno do kraja života''.

Obožavaoci znaju da se lik Samante, mnogima omiljeni, u prvoj sezoni preselio u London, i da je daleko od svojih najboljih prijateljica. Ali je takođe poznato, da postoji neskrivena tenzija između glumice i ostatka ekipe, a to objašnjava da je scenu snimila bez kontakta sa ostalim glumicama i producenta Majkla Patrika Kinga.

Izvori navode, da je Katral snimila scenu 22.marta u NJujorku, i da je čuveni kostimograf Patricija Fild, koja je ostala upamćena po radu na ''Seks i gradu'', sarađivala sa glumicom, čak iako nije bila angažovana za ove nastavke.

 Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković