Za svefanoveE filma "UP" - Omiljeni likovi se vraćaju u novom animiranom filmu(video)

Kao zvijezda jedne od najuticajnijih ljubavnih priča u istoriji animiranog filma, Carl Fredricksen iz filma UP! (2009) brzo je postao jedan od najomiljenijih Pixarovih likova.

Sada, 14 godina nakon izlaska originalnog filma, animirani starac se vraća na Carl's Date, Pixarov najnoviji animirani kratki film.

Ne samo da se Fredricksen vraća, već se u novom kratkom filmu ponovo ujedinjuje s Dugom, čudnim zlatnim retriverom koji je takođe dio Up-filma.

U originalnom filmu Carl odlazi u avanturu života kako bi odao počast svojoj pokojnoj ženi. Sada se udovac vratio u svijet zabavljanja kao senior, što je dovelo do nekih divnih trenutaka.

Pixar je objavio trailer za Carl's Date, u kojem se vidi kako naslovni lik govori Dugu da je pozvan na sastanak – nešto što on ne zna kako da uradi.

Carl's Date je režirao Bob Peterson, koji je koscenarist i korežiser filma Up, kao i glas Duga u obje produkcije. Ed Asner, koji glasuje Carla, preminuo je 2021.

Kao takav, Carl's Date je jedno od njegovih završnih radova, zajedno s nekim drugim Disney+ projektima, poput serije kratkih filmova Dug Days i filmske adaptacije Dnevnika Wimpy Kid: Rodrick Pravila.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković