Bekamovi stižu na Sveti Stefan

Crnogorsko primorje i ovog ljeta atraktivna je destinacija za svjetski džet-set. U Crnoj Gori na Svetom Stefanu boraviće bračni par Dejvid i Viktorija Bekam.

Nakon brojnih imena iz svijeta sporta, muzike, filma i mode, Crnu Goru će ovog ljeta posjetiti jedan od najglamurozniji bračnih parova na svijetu, prenosi TVCG.

Iako je Svjetsko prvenstvo odavno u jeku, a njegova Engleska igra polufinale, bivši kapiten “Gordog Albiona” ispratiće završnicu Mundijala, sa suprugom na jednoj od najtraktivnijih lokacija na Crnogorskom primorju.

Svjetski tabloidi su nedavno objavili da se Bekamovi razvode, čak je i jedna britanska kladionica ukinula uplate onih koji su vjerovali u glasine, a Dejvid i Viktorija su 4. jula proslavili 19 godina braka, zajedničkom fotografijom i emotivnom porukom na Instagramu, demantujući trač da je njihov brak u krizi.

Poput Gvardiole, Novaka Đokovića, i mnogih drugih svjetski poznatih bračnih parova, i Bekamovi će visokom pozicioniranju Crne Goru na svjetskoj turističkoj mapi.

Izvor:Cdm