"I dalje pronalazimo oslonac" - Anđelina Džoli o teškom periodu nakon razvoda

Glumica Anđelina Džoli odlučila je da progovori o brojnim detaljima iz svog poslovnog, ali i privatnog života.

Ona je pozirala za novembarsko izdanje časopisa „Vogue“ i otvoreno pričala o novom poslu, djeci, problemima i turbulentnom periodu koji je nastupio nakon njenog razvoda od Breda Pita.

“Imala sam 26 godina kada sam postala majka. Moj cijeli život se promijenio. To što sam imala djecu, spasilo me je – i naučilo me da budem drugačija u ovom svijetu. Mislim da bih završila na mračan način, da nisam željela da živim za njih. Oni su bolji od mene, jer želite da vaša djeca budu takva“, rekla je ona za „Vogue“.

Sa Bredom Pitom provela je 12 godina i imaju šestoro djece – troje usvojene i troje biološke. Njih dvoje odlučili su da se razvedu 2016. godine, a potom su u jedno o drugom javno iznosili uvrede i optužbe.

Sudili su se oko starateljstva nad djecom, kao i zbog vlasništva nad vinarijom u Francuskoj, a tek nedavno postigli su sporazum.

„I dalje pokušavam da shvatim sebe, sa 48 godina. Pretpostavljam da sam u tranziciji kao osoba. Ne osjećam da sam bila potpuno svoja posljednjih 10 godina, na način u koji ne bih voljela da se upuštam“, rekla je tim povodom Anđelina.

„Morali smo da se izborimo sa mnogo problema, i dalje pronalazimo oslonac“, dodala je glumica.

Džolijeva je nedavno pokrenula i svoj modni brend „Atelier Jolie“.

“Ne želim da budem velika modna dizajnerka, želim da napravim modnu kuću za druge ljude, da oni to postanu. Nadam se da ću promijeniti mnoge aspekte svog života, a ovo je onaj okrenut napred“, ispričala je glumica.

Kaže da želi da njen brend inspiriše žene da pokažu svoju nježniju stranu.

„Ponekad način na koji se oblačiš govori: ‘Nemoj da se petljaš sa mnom – imam svoj štit’. Nakon što sam prošla kroz nešto što me je povredilo, terapeut me je pitao da li bih pokušala da nosim lepršavu odjeću. Zvuči glupo, ali pretpostavljam da pantalone i čizme ukazuju na ‘tvrđi’ izgled, snažniju mene“,ispričala je ona iskreno i rekla da se „osjećala ranjivo, te da nije bila spremna ranije na ovakve promjene“.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković