Britni Spirs ispisala svoju prošlost - najavila drugi dio memoara

Prvi dio njene autobiografija koja nosi naziv „The Woman In Me" izlazi 24. oktobra.

Britni Spirs je nagovjestila svojim obožavateljima da ih čeka i nastavak njenih dugo najavljivanih memoara koji će otkriti potresne detalje njenog života. 

Kako je najavila, 24. oktobra izlazi Britnina autobiografija koja nosi naziv „The Woman In Me", što je naslov inspirisan njenim hitom „I‘m Not a Girl, Not Yet a Woman", a odmah nakon tog, slijedi i drugi dio u kom će otkrila nove detalje svog života.

"Jašem i pišem"!!! To je sve što radim u ovom trenutku... drugi dio stiže nakon prvog! - napisala je ona uz hešteg naziva prvog dijela memoara „TheWomanInMe”.

"Britni priča svoju priču, bez upravitelja, potpuno nefiltrirano - dobro, loše i zlo", rekao je izvor za Page Six u septembru, dodajući kako je za Spirsovu veoma naporno i emotivno bilo da proživljava ponovo prošlost.

Podsjetimo, Britni objavljuje svoje memoare samo nekoliko mjeseci pošto je Sem Asgari zatražio razvod od nje u avgustu, poslije samo godinu dana braka. Pošto je raskinula sa Asgarijem, Spirsova je uplovila u ljubavnu romansu sa bivšim kućnim pomoćnikom Polom Ričardom Solizom.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković