Sanja Vučić posvetila pjesmu dečku, ovo se krije iza hita kojeg svi pjevaju: "Bila sam skeptična"(video)

Sanja Vučić posvetila pjesmu dečku i otkrila šta se krije iza teksta hita sa novog albuma koji je publika zavoljela na prvo slušanje.

Vučićeva je ponosna što je njen album pronašao put do srca slušalaca, a obzirom da ga je spremala svega nekoliko mjeseci što su mnogi smatrali da je prekratak rok za takav projekat.

 "Mnoge kolege su imale stav da godinama snimaju albume, što je meni bilo nezamislivo da imam pjesmu godinu dana jer će mi se smučiti. Ovako što mi je svježije uhu, više me radi i poslušala sam sebe",  rekla je Sanja koja ne krije da je imala tremu da li će uspjeti sve da završi na vrijeme.

"Bila sam skeptična i uplašena, imali smo završni rok jer je moj menadžer najavljivao gazdama klubova i onda sam morala da ispunim i uspjeli smo da se sastavimo i završimo sve",  istakla je pjevačica.

Iako se kroz cijeli album provalči tema ljubavi, sada je otkrila da je jedna pjesma ipak autobiografska.

"Zumbul jeste. Posvećena je. Tekst je i ljubavan i pozitivan iz moje perspektive. Uglavnom kroz pjesme obrađujem teme koje su svakodnvenica i mogu da se svide i prijemčive komercijalnom uhu",  priznala je ona.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković