Suzana Mančić otišla u penziju

Suzana Mančić pojavila se večeras na jednom prijestoničkom dešavanju. Legendarna "loto devojka" plijenila je ljepotom i privukla je sve poglede prisutnih, a na samom početku obraćanja medijskim ekipama, među kojima je i Informer, otkrila je da i zvanično postala penzionerka.

"Danas sam dobila rešenje o penziji. Svečano objavljujem. Od danas sam penzionerka. Hvala Bogu. To sam čekala. Penzionerske dane planiram da provedem „laganica“. Sa puno uživanja. Ja volim život, volim da putujem, muziku. Imaću vremena za sve. Što se iznosa tiče. Minimalac za minimalac! Ali, ja sam svih ovih godina pametno ulagala i nemam čega da se bojim".

Mančićeva je otkrila i koje su joj neispunjene želje, te kakve planove je skovala za narednu 2024. godinu.

"Moja neispunjena želja je koncert u Areni. Ljubavi je uvek bilo, brate mili, tačno onoliko koliko je trebalo. Što se prethodne godine tiče, bilo je tragedija, sportskih pobeda. Đoković, Jokić i mnogi mladi su nas obradovali. A, od sledeće želim asfalt u Moštanici, gde se nalazi moja oaza za uživanje. Želim i na krstarenje ponovo, iako sam ove već bila sa prijateljicom jer, znate, sa suprugom su putovanja drugačija jer Simica ne voli more", zaključuje harizmatična Suzana.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković