Husein od iranskog emigranta postao model za kojim lude Amerikanke

Nakon što je objavio fotografiju svog golog isklesanog tijela, na kojoj je intimno područje prekrio pica emodžijem, 28-godišnji Husein Balapour postao je poznatiji kao Instagram zvijezda Yakiboy.

Istetovirani mišićavi muškarac koji danas šeta ulicama Sidneja u Versaceu i nosi zlato na zubima, prije samo pet godina stigao je brodom u Australiju bježeći od teške političko-ekonomske situacije u Iranu.

“Visok sam 195 centimetara, zašto ne bih zarađivao na svom tijelu”, rekao je za Daily Mail, otkrivši da za jedno snimanje uzima do 1500 dolara.

U intervjuu je rekao da ga mnogi vrijeđaju govoreći mu da je diler droge i lopov, a ima i onih koji pišu da su njegove tetovaže zabranjene u islamu. S druge strane, svakodnevno dobija brojne poruke pohotnih Amerikanki ali ističe da je oženjen te da će njegova supruga uskoro roditi njihovo prvo dijete, kćerkicu.

“Prije nego sam se oženio, preko Instagrama sam nalazio djevojke”, rekao je, a njegova žena, koja nije željela da je se imenuje niti prikaže u intervjuu, dodala je da je čak naučio engleski od djevojaka s kojima je spavao.

U to je vrijeme živio u hostelu, ali i to je bilo bolje od života u centru za imigrante na Uskršnjim ostrvima.

“Iskreno, cijeli život sam temeljio na vožnji brodom do Australije”, rekao je, otkrivši da je u Teheranu radio kao bokser i učitelj džijudžice.

“Previše je loših uspomena iz tog vremena”, rekao je, dodavši da je Islamska republika zemlja bez mogućnosti s vladom koja tlači građane i pokrada ih.

Izabrao je Australiju zato što je bila dovoljno daleko od Irana.

Osim što zarađuje na Instagramu, radi kao lični trener boksa i džijudžice, a bavi se i modelingom.

Izvor:Cdm