Možete li da zamislite hit "Ti si želja mog života“ u narodnjačkoj verziji? Evo kom pjevaču je bio namijenjen(video)

Da nije kome je namenjeno, već kome je suđeno uvjerili smo se mnogo puta, a to je na svojoj koži svojevremeno osjetio i Tonči Huljić, frontmen grupe „Magazin“ čiju je pjesmu „Ti si želja mog života“ odbio Miroslav Ilić, te je na kraju završila u rukama hrvatskog sastava.

Tonči je ovaj hit prvo ponudio Miroslavu Iliću, ali je pjevač ’80-tih godna isti odbio, zbog čega je Huljić odlučio da ga otpjeva  pjevačica  Zorica Kondža i nije pogriješio jer je upravo ovom numerom „Magazin“ stekao nevjerovatnu popularnost.

"Bili smo na nekom snimanju, tamo je bio Tonči Huljić, frontmen Magazina koji mi je rekao: ‘Imam jednu pjesmu za tebe, ali moraš da je pjevaš na Splitskom festivalu…’ Nisam vjerovao da nudi meni tu pjesmu! Poslušao sam je, ali se nisam pronašao… U pitanju je numera “Ti si želja mog života“ koja je poslije postala ogroman hit– otkrio je nedavno Miroslav za domaće medije.

Danas je ova pjesma jedna od najljepših balada koju je Tonči napisao za popularnu grupu, a možete li da zamislite kako bi zvučala u narodnjačkoj verziji?

Izvor:Kolektiv

Foto: YouTube screenshot/ K1

Tekst objavila:Ljilja Brajković