Najskandalozniji razvod dobija nastavak

Glumac Džoni Dep je u posljednje vrijeme glavna tema svih svjetskih medija, zbog svojih ispada i skandaloznog ponašanaja, a sada će se ponovo naći na sudu. Ovog puta sa predstavnicima britanskog lista Sun, koji tuži zbog uvrede, jer su ga jednom svom tekstu nazvali “zlostavljačem žena”.

Depovi advokati navode da nije istina da je on zlostavljač, kao ni da optužbe njegove bivše supruge Amber Herd, da ju je on napao, nisu tačne. Depova odbrana tvrdi da je Amber njega fizički napala.

Prethodno je Amber optužila Džonija da joj je bacio mobilni telefon u lice tokom jedne svađe.

“Policajci, koji su došli, nisu vidjeli modrice na njoj, a kad su je pitali šta se zapravo dogodilo, ona je odgovorila: ‘Ništa.’ Iako je prethodno u telefon vikala: ‘Prestani da me biješ, Džoni’, kada je obezbjeđenje ušlo u sobu, mogli su da vide da je optuženi ne tuče, već da stoje na različitim stranama sobe”, navodi se novoj tužbi.

Iako ove tvrdnje Amber Herd i njeni advokati demantuju, Džoni Dep ide još dalje i svoju bivšu dragu optužuje da je ona njega fizički napala.

“Stigao je na njenu rođendansku proslavu sa dva sata zakašnjenja. Kada su došli kući, počela je da ga kritikuje. Džoni nije bio pod dejstvom alkohola ili droge, dok je ona cijelo veče pila. Bila je agresivna, dva puta ga je ošamarila. Uhvatio je za ruke i gurnuo na krevet da bi se odbranio. Onda je obavijestio da odlazi”, navodi se u sudskim dokumentima.

Džoni Dep i Amber Herd su se upoznali 2011. godine, na snimanju filma “Dnevnik opijanja” (The Rum Diary). Vjenčali su se 2015, a Amber je podnijela zahtjev za razvod braka u maju 2016. godine.

Izvor:Cdm