Sloboda Mićalović: Film sa Kusturicom je vrh moje karijere

Sloboda Mićalović slovi za jednu od omiljenih srpskih glumica u regionu. Ovih dana ponovo se reprizira “Ranjeni orao”, serija u kojoj tumači Anđelku, i čini se da ta serija Zdravka Šotre ni deceniju od premijere ne gubi na aktuelnosti.

Sloboda smatra da je razlog tome što čuveni Trebinjac zna da stvori magiju koja publici prija.

“Tajna gledanosti je prije svega u tome što je Zdravko Šotra osjetio da je narodu potrebna neka nova TV priča. Ta njegova magija je preko dobre ekipe stigla i do gledališta. Iako je serija stara deset godina, ima istu gledanost kao i kada je prvi put prikazivana. Anđelka nosi vrijednosti koje su veoma važne i danas. A to je očuvanje porodice, morala. Danas kada se neke porodice raspadaju, ona pokazuje kako se porodica čuva”, rekla je glumica koja je svojevremeno tumačila u još jednoj TV seriji koja se takođe ovih dana reprizira – “Mješoviti brak”.

Ima i onih koji tvrde da je omiljena glumica Emira Kusturice. Tandem je ostvario odličnu saradnju na filmu “Na mliječnom putu”, a u istom je igrala Monika Beluči, slavna italijanska glumačka diva i seks simbol.

“To će, ipak, Kusturica morati da kaže. Ali, činjenica je da sam sa njim lijepo sarađivala i da je to za mene posebno iskustvo. I možda je na neki način uloga u filmu “Na mliječnom putu” vrh moje dosadašnje karijere”, kaže supruga Vojina Ćetkovića koja se tokom snimanja Kustinog filma sprijateljila sa koleginicom iz Italije.

“Ona je jedna izuzetna žena i glumica, veliki je profesionalac, divna i topla osoba. Lijepo smo sarađivale u tom filmu, što je kasnije preraslo i u divno prijateljstvo. I dalje smo u kontaktu i čujem se sa njom”, otkriva Sloboda.

Izvor:Cdm