Bend "Ničim izazvan" objavio pjesmu "Bad boy"(video)

Bend "Ničim izazvan" objavio je pjesmu "Bad boy", za koju je snimljen i spot.

"Vrijedno smo radili u prethodnom periodu i dalje radimo. Napravili smo neočekivanu diskografsku pauzu od gotovo 18 mjeseci od objave poslednjeg singla. Za to vrijeme smo održali mnogo uspješnih koncerata po cijelom regionu, a ujedno i pripremali naš novi studijski album, koji ćemo izdati do kraja godine. 'Bad boy' je pjesma koja se bavi aktuelnom temom modernog načina života i borbom čovjeka kome društvo želi da pridoda pridev 'mali'. Zbog bombardovanja informacijama i raznim sadržajima postajemo robovi ekrana ispred nas i propuštamo priliku da budemo bolji ljudi. Zato se treba oduprijeti. Svaki čovjek je veliki onoliko koliko želi da bude", rekao je frontmen benda Bojan Gluvajić.

Beogradska publika će biti prva u prilici da čuje uživo izvođenje ove numere na velikom koncertu 6. aprila u beogradskoj MTS Dvorani koji je rasprodat.

Dobitnici MTV nagrade i predvodnici moderne balkanske pop-rok scene žele da se uvjere da posljednji beogradski koncert u MTS Dvorani, koji su održali 2022. godine, nije bio samo san i pozivaju beogradsku publiku na još jedno nezaboravno veče.

Nakon Beograda, "Ničim izazvan" nastavlja sa koncernom aktivnošću i to 12. aprila u Požarevcu, dok će se 13. aprila družiti sa svojom publikom Domu kulture u Novom Sadu.

Izvor:Nezavisne novine

Foto: Marko Ristić

Tekst objavila:Ljilja Brajković