Donosi joj milione, a evo kome je izmakla: Najpopularnija pjesma sa novog albuma Aleksandre Prijović nije bila njoj namijenjena(video)

"Sve po starom" pjesma Aleksandre Prijović jedna je od najpopularnijih sa njenog novog albuma. Nijedan nastup po klubovima i restoranima, pa ni veliki koncert ne može da prođe bez nje.

Brojna publika Brenine i Bobove snahe obožava ovu baladu, čije riječi srce slamaju, posebno onima koji su iskustvo pomenuto iskusili.

Dok Prija izvodi stihove, refren posebno, bude i suza, a svi strofu po strofu pjevaju uglas.

Estradna umjetnica, koja proteklih godinu dvije bilježi, najveći uspon u karijeri, nedavno je nastupila u Spensu u Novom Sadu, a kada je trebalo da otpjeva pomenuti hit obratila se onome kome ga je „otela“.

Našalila se, naravno, Prija da je došlo do krađe, zapravo njen suprug Filip Živojinović stihove je namijenio Lexington bendu, odnosno njihovom frontmenu Bojanu Vaskoviću.

Imao je osjećaj da će on to najbolje iznijeti, međutim, spletom okolnosti završili su na Aleksandrinom novom albumu, što je ona upotpunila predivnim glasom i spotom koji će zasigurno publika pamtiti.

Pjevačica se tokom nastupa u Spensu obratila Bokiju, koji je sa suprugom Aleksandrom iz publike ispratio koncert i otkrila pravu istinu pjesme „Sve po starom“.

U znak izvinjena i zahvalnosti otpjevala je njegovu pjesmu, njoj omiljenu „Dobro da nije veće zlo“.

Izvor:Kolektiv

Foto: YouTube screenshot/Aleksandra Prijovic

Tekst objavila:Ljilja Brajković