Crnogorka "oduvala" konkurenciju - Podgoričanka ostvarila veliki uspjeh i zaradila duet sa folk zvijezdom

“Pjevaj sa mnom”, šou program, kako organizatori kažu, jednog od najpopularnijih folk pjevača na ovim prostorima Slobe Radanovića, sinoć je okončan u znaku sjajnog izvođenja Podgoričanke Tamare Vujačić.

Crnogorska pjevačica je pobjednica zanimljivog muzičkog formata kroz koji je prošlo 20 najboljih takmičarki, a o popularnosti “takmičenja” govori podatak da je na početku bilo nekoliko stotina prijavljenih.

Kroz nekoliko epizoda Radanović i njegove kolege u stručnom žiriju, među kojima je bio Darko Lazić, tražili su onu pravu, a na kraju se ispostavilo da je Tamara oduvala konkurenciju.

Njena nagrada je velika i konkretna, a može joj potpuno promijeniti karijeru.

Snimiće duet sa Radanovićem, a pjesma će naći mjesto na njegovom novom albumu.

Tamaru pamtimo kao predstavnicu Crne Gore na Eurosongu 2019. u Tel Avivu.

Tada je bila članica grupe D-moll.

Nakon najvećeg uspjeha u solo karijeri, Tamara je poručila da nije lako riječima opisati sreću.

“Od prvog trenutka kada sam ušla u studio, osjećala sam predivnu energiju, i zaista sam od srca zahvalna svakom čovjeku koji je bio uključen u ovaj projekat, jer su oni svi zaslužni za istu. Hvala Slobi, prvenstveno što je pružio priliku da na ovako jedinstven način pomogne nekome, i naravno što je sa ekipom prepoznao moje kvalitete. Hvala na ukazanom povjerenju, svim lijepim riječima i podršci Marku Drežnjaku i Laziću”, napisala je Tamara, između ostalog, na Instagramu.

A publika neće dugo čekati na premijeru dueta.

“Danas u 18 časova izlazi duetska pjesma i spot, kao i čitav Slobin album, zbog čega se izuzetno radujem! Veoma sam ponosna na ovaj projekat, i nadam se da će vam se dopasti. Jedva čekam da vidite i da čujem vaše utiske”, zaključila je Tamara.

Izvor:Kolektiv

Foto: Instagram screenshot/tamara_vujacic

Tekst objavila:Ljilja Brajković