"Nisam glumila, jedva sam ostala živa" - Poznata glumica otkrila najgoru scenu u svom novom filmu(video)

Voditelj Džimi Falon je pohvalio rekavši da je dobro što malo po malo pobjeđuje svoje strahove.

Britanska glumica Mili Bobi Braun (20), je tokom nedavnog gostovanja u emisiji ,,Late night with Jimmy Fallon" otkrila svoj najveći strah prilikom snimanja filma ,,Djevica".

Kako je navela, ona pati od klaustrofobije zbog čega obično odbija uloge koje od nje zahtjevaju da bude u uskim prostorima. Upravo to se dogodilo kada je pročitala scenario za novi akcioni film ,,Djevica" gdje tumači glavnu ulogu princeze Elodi.

,"Kada sam pročitala scenario vidjela sam jednu specifičnu stvar gdje sam se provlačila kroz pećinu, ali ona je bila veličine ventilacionog otvora. Prolazila sam kroz njega, a onda rekla- Ne, ne mogu ja ovo", objasnila je Mili.

Međutim, kada se vratila u studio sljedeće sedmice od nje su tražili da ponovo snimi scenu. Ona je pristala, ali ovoga puta je imala podršku od strane svog vjerenika Džejka Bon Džovija.

,,Moj vjerenik i asistent su mi ovoga puta držali stopala kako bih osjetila nekoga, jer sam bila toliko prestravljena".

Potom se uključio i režiser davajući mi pozitivne afirmacije.

,"Super ti ide, Mili-rekao je. Jako je strastven jer je španac. Ja sam rekla- Hvala, dok sam jecala i plakala. Tako da kada pogledate film znate da je sve stvarno. Nisam glumila", rekla je Mili.

Na pitanje na čemu se bazira film ,,Djevica", Mili je rekla da je u pitanju priča o mladoj ženi koja se udaje za princa i sve djeluje romantično baš kao u bajci, sve dok on ne pokaže ozbiljne crvene zastavice.

Izvor:Kolektiv

Foto: YouTube screneshot/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Tekst objavila:Ljilja Brajković