Mel B objavljuje knjigu, Spajsice u strahu zbog detalja koje će otkriti

Nakon što izađe autobiografija Mel B, neće biti nikakve nade da se ”Spice Girls” ponovo okupe. Otkriće se puno ”stare prljavštine”, ispričao je prijatelj pjevačice Mel B (43) za britanski ”The Sun”.

Bivša ”Spajsica” je dugo nagovorala bivše koleginice iz benda Melani Čizom, Emu Bunton, Džeri Halivel i Viktoriju Bekam da ponovno nastupaju zajedno.

Ali kako se čini da se to neće dogoditi, planira uskoro da izda knjigu. Kako tvrdi prijatelj Mel B, pjevačica će u autobiografiji iznijeti brojne tajne, uključujući razloge svađa s Geri i Viktorijom.

“Piše o tome kako Viktorija nije htjela da joj posudi nikakvu odjeću iz svojih modnih kolekcija i da joj je govorila da plati za haljine”, otkrio je prijatelj.

Mel B je ranije rekla kako se osjeća napušteno od svoje ”Spice Girls” ekipe. Posebno je povrijedilo kada je Ema cijelo prošlo ljeto provela u Los Anđelesu, gdje ona živi, ali nije htjela da se sretnu.

Ističe kako je očekivala više od njih i da joj je trebala podrška tokom razvoda. Dodala je kako jedino od Viktorije nije očekivala nikakav kontakt. Melani je ranije ispričala kako su zbog svađa Mel B i Geri stalno prijetile da će napustiti bend ”Spice Girls”. Tvrdila je kako su djevojke nekoliko puta to i učinile, ali nije došlo do javnosti, a one bi se uvijek predomislile i vratile.

Izvor:CdM