Selin Dion ušetala na koncert Stjepana Hausera

Slavna Selin Dion pojavila se na nastupu čuvenog Hrvata u Las Vegasu, bila je sa svojom porodicom, a njen dolazak u dvoranu izazvao je haos u publici. Uslijedila je pjesma u njenu čast, što je muzičku zvijezdu jako ganulo. Snimci su pokrenuli bujicu oduševljenja na društvenim mrežama. Bilo je izuzetno emotivno.

Kakvo je samo oduševljenje izazvala Selin Dion pojavivši se na koncertu Stjepana Hausera u Las Vegasu. Čuveni violinista izveo je u čast pjevačice numeru My Heart Will Go On iz filma "Titanik" Džejmsa Kamerona iz 1997. godine. Selin Dion bila je oduševljena tim izvođenjem.

Aplaudirala je na kraju te numere Hauseru, a kada je shvatila da publika i njoj šalje aplauze, zahvalila se prisutnima na tome.

Hauser ju je zatim pokušao da je nagovori da mu se pridruži na bini, ali ona to nije učinila ali mu je dala znak da uskoro treba da porazgovaraju pa ju je muzičar još jednom pokušao nagovoriti da otpjeva samo jedan stih.

"Imam san. Moj najveći san je da nastupim sa vama. Hvala vam što ste ovdje, nama je to velika čast. Uživajte u ostatku nastupa", poručio je Stjepan Hauser, a o ovom koncertu i pojavljivanju Selin Dion.

Izvor:RTCG

Foto: Kurir

Tekst objavila:Ljilja Brajković