Bivši menadžeri otkrili strogo čuvane tajne Džonija Depa

Holivudskom glumcu Džoniju Depu kroz bubicu su šaptali riječi tokom snimanja filmova da ne bi morao da pamti scenarije, pišu američki mediji prenoseći tvrdnje njegovih bivših menadžera.

Navodi su se pojavili tokom nastavka sudskog spora između glumca i njegovih bivših menadžera, koje Dep tuži za pronevjeru njegovog novca.

Među njihovih tvrdnjama o trošenju novca, ističe se da je Dep platio stotine hiljada dolara da zaposli tonca da mu kroz bubicu suflira riječi koje treba da kaže.

Poznati glumac je koristio takav metod „godinama kako bi mu suflirali tokom snimanja filmova“, navodi se u sudskim spisima.

“Dep je insistirao da inženjer zvuka bude angažovan na godišnje ugovore da ne bi više morao da pamti riječi”, objašnjava se u spisima koje je napisao Majkl Kamp u ime glumčevih bivših menadžera Džoela i Roberta Mandela.

Detalje sudskih dokumenata prenijeli su Holivud reporter, Varajeti, Dedlajn, Njujork post i drugi mediji. Depov advokat odgovorio je na optužbe, opisujući ih kao „brbljanje“.

“Tako reaguju ljudi koji su krivci kada ih suočite sa detaljima i rezultatima devetomjesečne pravne i forenzičke istrage, koju su sprovele četiri firme”, rekao je Adam Valdman.

Izvor:Cdm