Bila sam ljuta na Entonija jer me ostavio

Glumica Asija Arđento prvi put je progovorila o smrti svog partnera Entonija Burdena. Bivši kuvar i televizijski gastro-putopisac, koji je u junu ove godine izvršio samoubistvo, sa Asijom je u vezi bio dvije godine.

Iz njenih riječi može se zaključiti da je Burden bio veoma blizak sa njenom djecom, ćerkom Anom Lu (17) i sinom Nikolom (10).

“Moja prva reakcija bila je ljutnja. Bila sam ljuta na njega jer je ostavio mene i moju djecu. Ta ljutnja me je održala u životu, jer taj očaj jednostavno nema kraja”, rekla je glumica.

Ona je dodala da je u posljednja tri mjeseca ljutnja prošla, kao i da se tokom tog perioda suočavala sa svojim osjećajima.

“Sve je to sada zamijenio ovaj gubitak, rupa koju ništa ne može da ispuni”, rekla je Argento.

Posljednjih nekoliko mjeseci nisu bili laki za Asiju Arđento, pošto je optužena za seksualno zlostavljanje tada maloljetnog glumca Džimija Beneta. Otkriveno je i da je ona pristala da plati 380.000 dolara kako ne bi išli na sud.

Asija danas tvrdi da je to bila ucjena i da nije bilo nikakvog zlostavljanja. Ona je, takođe, izjavila da ju je sam Burden nagovorio da plati glumcu kako ih ovaj više ne bi maltretirao.

Izvor:Cdm