Najljepša Crnogorka zadovoljna plasmanom, stigle ponude kreatora

Crnogorska predstavnica na svjetskom izboru ljepote Tea Babić plasirala se u top 30 najboljih modela. Time je zavrijedila veliko interesovanje kineskih medija, ali i dobila brojne interesantne ponude za angažmane koji je očekuju u narednom periodu.

Tea Babić je za Pobjedu kazala da je jednomjesečni boravak u Kini, u ljetovalištu ,,Sanja” nezaboravno iskustvo za nju i odskočna daska za karijeru modela, kojoj planira u budućnosti da se posveti.

“Svjetsko takmičenje u Kini bilo je na nivou. Počevši od organizacije, hotela u kojem smo bili smješteni, ljudi sa kojima smo sarađivali. Bilo je tu i nekih nepravilnosti, ali to nije vrijedno pomena u odnosu na ugođaj koji smo imale”, rekla je Tea Babić.

Takođe je istakla da je izuzetno zadovoljna plasmanom i činjenicom da je ušla u top 30 najboljih modela Mis svijeta.

“Učestvovati na ovako prestižnom takmičenju je velika čast, zadovoljstvo i naravno velika odgovornost, jer nijesam predstavljala samo sebe, već sam otišla kao ambasador ljepote Crne Gore. Dobila sam veoma zanimljive ponude od poznatog kreatora. Međutim, neću još ništa da otkrivam dok ne odlučim kojem životnom pozivu ću da se okrenem. Modeling sam više doživljavala kao hobi ali nikad se ne zna. Razmišljaću o tome kada dođem u moju najljepšu zemlju, jer sam se uželjela porodice, prijatelja i naše hrane”, kazala je Tea Babić.

Ona je izrazila veliku zahvalnost svima koji su joj na neki način pomogli da se u pravom svjetlu pokaže u Kini.

“Zahvaljujem se agenciji ,,MissYu” na čelu sa Vesnom Jugović čitavom timu i svim članovima žirija koji su u meni prepoznali kvalitet i ljepotu žene koja može da ponese titulu najljepše Crnogorke i predstavi je svijetu. I naravno mojoj porodici, koja mi je bila podrška u svakom trenutku. Posebno mojoj majci, koja je jednim dijelom zaslužna za moje učešće na ovom takmičenju, jer me ona prijavila na izbor za Mis Crne Gore. Na kraju, zahvaljujem se svima koji su glasali, koji su bili uz mene i bili moja velika podrška”, zaključila je Tea Babić.

Izvor i foto: