Lena Kovačević odbila ponudu koja se ne odbija

Pjevačica Lena Kovačević dobila je poziv da učestvuje u francuskom šou-programu “Glas” (“The Voice”), posvećenom pronalaženju novih muzičkih talenata, ali je ponudu odbila.

Još dok je studirala u Holandiji, gdje je diplomirala na prestižnom muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu, pjevačica je često posjećivala Pariz, u kojem je stekla prijatelje i kolege. Međutim, do sada tamo nije gradila karijeru.

“Kada sam sa C.Senom snimila duet “Cafe”, poslala sam snimak prijateljima u Francuskoj i oni su se oduševili. Poslije dvadesetak dana stigao mi je imejl od glavnih producenata francuskog “Glasa”, koji su čuli snimak. Iako za tu vrstu emisije vi morate da se prijavite i da prođete audiciju, oni su željeli da učestvujem u dijelu emisije u kojem se prikazuju talenti iz cijelog svijeta. Neki strani pjevači koji su se pojavili u “Glasu” danas u Francuskoj imaju ozbiljne karijere. Zahvalila sam im. To je velika čast i veliki kompliment za mene, budući da najveći muzički producenti iz Francuske učestvuju u emisiji. Međutim, morala sam da odbijem. Moj izdavač “Magic records” i ja ćemo se potruditi da nađemo izdavača u Francuskoj i da moju pjesmu predstavimo slušaocima. Prije svega, imam porodicu, supruga i dvoje male djece, afirmisana sam pjevačica i muzičarka, do proljeća imam ugovorene nastupe kod nas i u okolnim zemljama, kao i solistički koncert u Beogradu, pa je nerealno da sve to ostavim i uđem u bilo kakav revijalni dio emisije “Glas”, koji traje mjesecima”, ističe muzičarka.

Svjesna je da bi neko na njenom mjestu možda tu ponudu prihvatio bez razmišljanja, ali za sebe kaže da nije takav tip ličnosti, već se drži plana da snima novu muziku i ispuni zakazane obaveze.

Izvor:Cdm