Haris Džinović o odnosu sa 30 godina mlađom suprugom

Melina i Haris Džinović rijetko kada eksponiraju svoju djecu javnosti, a za ovaj postupak, kako kaže poznati pjevač, imaju dobar razlog. Haris je u nekoliko navrata objasnio da je bolje što je ćerku i sina dobio u 53. godini života nego da je to bilo nekoliko decenije ranije.

Iako Đina sada ima 13, a Kan 11 godina, ovaj bračni par se sa djecom ne pojavljuje na javnim događajima, a rijetko i pričaju o njima za medije.

Haris priznaje da je veći dio obaveza oko naslednika na sebe preuzela Melina, dok on ima svoju formu vaspitanja.

“Kod nas u kući su, kao u većini porodica, podijeljene uloge i tako dobro funkcionišemo. U one stvari koje ona vodi ja se ne miješam jer ona to dobro radi. S druge strane, ja sam taj koji ima jednu drugu vrstu edukacije, a to je da postanem prijatelj sa djecom jer tada će mi se otvoriti i sve ću o njima znati. Ako smo na relaciji roditelj–dijete, to se neće dogoditi i djeca postaju zatvorena. To je neka formula koje se pridržavam i idem u tom pravcu, pa ćemo vidjeti da li je dobro”, kaže Haris, koji pored sebe ima tri decenije mlađu suprugu koja dobro izgleda, pa su ga novinari pitali da li je ljubomoran ili mu imponuje kada se muškarci okreću za njom.

“To je kao da pitate gladnog čovjeka da li mu je bitno da se najede danas, naravno da mi imponuje. A što bih bio ljubomoran, ona je ta koja čuva sebe”, kroz osmijeh kaže pjevač, koji će krajem decembra izdati novi album, ali i tri dana prije Nove godine održati koncert u Sava centru. 

Džinović priznaje da je nove pjesme pustio supruzi na sud.

 

“Uvažavam njeno mišljenje, svoje pjesme pustim ljudima sa kojima radim i sa kojima ne radim. Kada sam autor muzike, teksta i aranžmana, volim da čujem drugo mišljenje prije nego što pjesmu završim, jer možda mi daju neke smjernice. Nisam od onih muzičara koji misle da je to što sam napravio perfektno i da tu ništa ne treba mijenjati”, kaže Haris, i priznaje da Melina i on često imaju različito mišljenje.

“Misli ona često drugačije od mene jer ukusi su različiti. Bez obzira što ona za neku pjesmu kaže da joj se ne sviđa, ona može postati hit. Tako je bilo se numerom „Pariške kapije”, njoj se nije dopala. Ja nju cio život ubjeđujem: „Polako, Melina, ja sam dugoprugaš, treba vremena, pa i tebi koja sa mnom živiš treba da odslušaš te pjesme, da malo odstoje, pa tek onda daš komentar.” Prizna ona, doista, kada je pogriješila, pa kaže: „Izvini, pogriješila sam, nemoj da me slušaš.” Međutim, ja je i dalje slušam”, priznaje pjevač, koji kaže da nema velikih želja.

“Nemam velike želje jer sam do sada sebi sve to ispunio, to su male želje i komotne. Nije bilo potrebe sanjati ih godinama. Vrlo sam praktičan i racionalan u tom smislu”.

Izvor: Blic

Foto: Svet