Nina Badrić smisao života pronašla u vjeri

Doći na vrh uvijek je lakše nego ostati na njemu. Zna to i Nina Badrić, koja se može pohvaliti kako je na muzičkoj sceni već više od 20 godina. Pomoglo joj je u dugogodišnjoj karijeri to što je uvijek bila iskrena. Iako priznaje, to što bi uvijek svima rekla ono što misli, ponekad joj i nije pomoglo.

“Puno puta me je to uvalilo u probleme, moja nesmotrenost, brzopletost, s godinama naučiš da malo zadržiš za sebe i izbrojiš do 10, ali što sam pomislila to sam i izgovorila, a to nije dobro naravno. Međutim, pitam se onda da li bih uopšte uspjela da nisam imala takav karakter, jedan koji je bio pomalo bezobrazan, vrlo iskren. Ja sam jednostavno znala neki svoj put”, otkriva Nina za dnevnik.hr.

Ljubavna tematika nepresušna je tema za ovu pjevačicu. Čini se kako za Ninu još uvijek nije stigao posljednji voz o kome pjeva u posljednjem singlu.

“Ne možeš čekati voz, nego se moraš jednostavno ukrcati na vozove koji kroz život prolaze, a negdje na tom putovanju naprosto se stvari dese”, tajnovita je bila pjevačica.

Osim u porodici, Nina je svoj smisao života pronašla u vjeri. Molitva joj mnogo pomaže da ostane jaka, pribrana i srećna osoba. Vjera joj je, objašnjava, dala jedan duhovni mir i naučila je beskompromisnom davanju. Nina se, kaže, svaki dan trudi da bude ponizna i da počne dan sa zahvalnošću.

 “Možda je to čak pronašlo i mene prije nešto više od 10 godina, kada te više svijet kao takav ne može zadovoljiti maksimalno, uvijek fali onaj jedan mali dio gdje kažeš ok ali nešto nije potpuno. Jednostavno ja kao čovjek se lakše nosim uz nekoga ko mi stoji za leđima”, govori Nina.

Iako korača uz vjeru, na pitanje je li se pojavila osoba koja bi mogla pratiti Ninin užurbani tempo, pjevačica, uprkos svojoj razgovorljivosti, ostaje bez teksta.

“Ljubav se ne može sakriti – ljubav niti kašalj”, kazala je pjevačica kroz smijeh.

 

Izvor: Cdm

Foto: hellomagazin.rs