Čola: Žena je stub kuće, ona je bolje drži od muškarca

Miljeniku žena Zdravku Čoliću ponovo je pošlo za rukom, u njegovom slučaju da glasom oduševi publiku spotom “Ničeg nije bilo između nas”. On je u spotu narator, a kaže da supruzi Aleksandri nikada nije morao da se pravda.

“Moja supruga zaista nije ljubomorna. Nas dvoje smo jako dugo zajedno i povjerenje koje imamo je jedna od blagodeti našeg braka. Znate, kada se bavite poslom kojim se ja bavim, vaša druga polovina mora biti razumna. Aleksandra je od početka prihvatila mene sa karijerom koju imam, a kako je emancipovana žena, nije bilo potrebe da se bilo kada vode polemike oko žena kojima sam okružen. A hvala bogu, dosta ih je u publici”, kaže Čola.

Njegova karijera duga je nekoliko decenija i čini se da nijednog trenutka nije imala pad. Priznaje da je bilo teško ali lijepo uspjeti na oba fronta odnosno biti uspješan u poslu i u isto vrijeme biti uzoran suprug i otac Une i Lare.

“Bilo je momenata, i sve više ih je posljednjih godina, kada želim da sam više u kući uz suprugu i ćerke nego na točkovima, ali život je satkan od kompromisa. Uspio sam da radim sličnim tempom kao i ranije, a da pri tom ne propustim važne momente odrastanja Une i Lare. Ipak, žena je uvijek stub kuće, ona je bolje i drži nego muškarac. Tako je i moja majka imala najvažniju riječ, a tata je bio taj koji je zarađivao”, kaže Čola.

Izvor:Cdm