Uplakana na pisti: Adrijana Lima posljednji put sa krilima Viktorijinih anđela (video)

Brazilska manekenka Adrijana Lima oprostila se od popularnog brenda donjeg veša Victoria’s secret čije je revije nosila godinama unazad.

Lima je poslije 19 godina skinula krila, što je za nju bio veoma emotivan momenat. Na kraju revije manekenka nije uspjela da zadrži emocije i rasplakala se, a čelnici popularnog modnog brenda su joj se zahvalili na svemu što je učinila za njih u protekle dvije decenije.

Publika je ljepoticu ispratila gromoglasnim aplauzom, a ona ni ona nije ostala dužna.

“Draga Viktorija, hvala što ste me pokazali svijetu, što smo dijelili tajne, i što je najvažnije niste mi samo dali krila već ste me i naučili da letim. Voli vas Adrijana”, napisala je lijepa Brazilka na Instagramu.

Publika je bivšu suprugu Marka Jarića pozdravila aplauzom. Oproštaj od “Viktorijinih anđela” ne znači i kraj manekenske karijere za Adrijanu. Iako ima 37 godina, na odličnoj figuri bi joj pozavidjele i mlađe devojke.

Lima je postala Viktorijin anđeo 1999. godine, kada je imala 18 godina. Od tada je jedno od zaštitnih lica ovog najpoznatijeg brenda ženskog donjeg veša, jedna od najtraženijih i najpopularnijih svjetskih modela, takođe i najljepših žena svijeta.

Pistom su sinoć prošetale i Kendal Džener, sestre Bela i Điđi Hadid, kao i Esla Hosk koja je nosila grudnjak od milion dolara.

 

Izvor: Cdm