Zoran Pajić: Uloga Nikole Isidorovića mi je promijenila život

Zoran Pajić trenutno igra u veoma popularnoj seriji “Istine i laži” na TV Prva i važi za jednog od najpoželjnijih glumaca u regionu.

Ženska publika koja sapunicu prati upravo zbog njega je mnogobrojna, a on priznaje da mu je Nikola Isidorović, kojeg tumači, promijenio život, ali i vratio vjeru u glumu koju je diplomirao na Akademiji Braća Karić u Beogradu.

“Sigurniji sam u sebe i kao glumca i kao čovjeka. Shvatio sam da je to poziv koji mi pričinjava najveće zadovoljstvo. Život mi se promijenio nabolje, srećniji sam i zadovoljniji, i karijerom i životom generalno”, rekao je Pajić.

Prije serije, u kojoj igra rame uz rame sa lijepom glumicom Janom Milić, radio je kao radio voditelj, pa je taj posao morao da napusti.

“Prije ovog angažmana sa Unom Senić vodio sam jutarnju emisiju na “Play” radiju. Družili smo se sa slušaocima od šest do jedanaest, pa tu nisam osjetio veliku promjenu. Posao na radiju zapravo je bila odlična priprema za ovo što sada radim, ali sam zbog uloge u seriji morao da napustim posao. Ekipa sa kojom sam radio bila je sjajna. Nedostaju mi ti ljudi i slušaoci sa kojima smo Una i ja ostvarili izuzetno lijep odnos”, rekao je harizmatični Zoran.

Izvor: Cdm