Katarina Radivojević: Da su Amerikanci gledali Zonu, bila bih holivudska zvijezda

Glumica i producentkinja Katarina Radivojević, godina radi i živi u Los Anđelesu. Ona je u Holivud otišla na vrhuncu svoje popularnosti, neposredno nakon što je film “Zona Zamfirova” doživio regionalni uspjeh.

“Amerikanci nisu gledali Zonu, a da jesu možda bih ostvarila holivudsku karijeru. Ali radim na tome, jer znam koliko je to težak i mukotrpan proces. U svojoj zemlji sam postigla uspjeh posle deset godina bavljenja glumom, ne vidim zbog čega bi moj put bio kraći u Americi. Kada odete u drugu zemlju, treba vam vremena da uspostavite kontakte, da upoznate ljude… Ništa ne možete da dobijete na brzaka, pogotovo ako igrate na veliko. A ja ne igram na malo”, rekla je popularna Zone.

Katarina, koju sada gledamo u seriji “Urgentni centar”, kaže da je već u godinama kada ljepota nije karta na koju želi da igra.

“Pametna žena igra na druge stvari, jer fizički izgled ne može da bude nešto što nas isključivo određuje. Neophodno je da se edukujete, morate da znate kako da se ponašate, važno je da imate životnog iskustva”, navela je ona.

Izvor: Cdm