Najplaćenija žena u muzičkoj industriji, za jedan nastup milion dolara

Forbs je objavio listu najbolje plaćenih žena u muzičkoj industriji za 2018. godinu, a prvo mjesto zauzela je pjevačica Keti Peri.

Ona je sa trona skinula Bijonse koja je prošle godine bila na samom vrhu.

Keti je ove godine uspjela da zaradi čak 83 miliona dolara, a uvećanju njenog bogatstva u velikoj mjeri doprinijela je muzička turneja Witness:The Tour.

Pjevačica je navodno za samo jedan nastup u okviru turneje zaradila milion dolara. Osim toga, Keti je imala ulogu sudije u Američkom idolu što joj je donijelo dodatnih 20 miliona.

Foto: Cdm

Na drugom mjestu je Tejlor Svift sa zaradom od 80 miliona dolara, a očekivalo se da će upravo ona osvojiti ovu titlu ove godine.

Međutim, pretpostavlja se da nije ostvarila ovaj uspjeh jer je njena turneja Reputation Stadium bila poslije perioda kada je Forbs bilježio cifre.

Odmah poslije Tejlor je Bijonse, koja je ove godine uspjela da svoje bogatstvo uveća za 60 miliona dolara.

Iako je imala velike obaveze oko porodice, ona je imala fantastične poslovne uspjehe prethodnih mjeseci, poput nezaboravnog nastupa na Koačeli, ali i objavljivanja zajedničkog albuma sa suprugom Džej-Zijem u junu mjesecu.

U prvih pet se nalaze pjevačica Pink (52 miliona) i Lejdi Gaga (50 miliona), a zatim po visini zarade slijede zvijezde: Dženifer Lopez (47 miliona), Rijana (37,5 miliona), Helena Fišer (32 miliona), Selin Dijon (31 milion), i Britni Spirs (30 miliona).

Izvor: Cdm